Laat uw schilderwerk in Breda door ons verzorgen

Schilderwerk Breda? PIT CAMELEON Schilderwerk verricht graag uw werkzaamheden in Breda en omgeving. U kunt ons inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk en kunt daarbij rekenen op maatwerk en een uitstekende kwaliteit van ons geleverde werk. Bovendien werken bij PIT CAMELEON Schilderwerk in Breda enkel vakmensen die VCA gecertificeerd zijn.

  • Maatwerk
  • Betrouwbaar
  • Betaalbare prijzen
  • Snel inzetbaar
  • Veel ervaring
  • Binnen en buiten inzetbaar

Kiest u graag voor een kwaliteitsschilder met veel ervaring? No nonsense en betrouwbaar, daar staan we voor! Ons voordeel is dat we in veel gevallen op korte termijn beschikbaar zijn. We komen graag eerst bekijken wat het schilderwerk precies zal inhouden. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de situatie en kunnen we een concreet prijs voorstel aanbieden.

Schilderwerk Breda
Schilderwerk Breda

Gespecialiseerd in schilderen

U kunt bij PIT CAMELEON Schilderwerk terecht als er iets gedaan moet worden in Breda en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in binnen & buiten schilderwerk. Wij kunnen voor u totaal onderhoud voor onze rekening nemen, maar bijvoorbeeld ook houtrot vervangen, glas plaatsen of de meeste soorten behang plakken. Alles binnen en buiten voor de renovatie van een huis is bespreekbaar. Bekijk onze website voor een totaal overzicht. Vraag naar onze speciale aanbiedingen.

Voor een exclusieve uitstraling

Het schilderwerk dat door onze vakmensen in Breda en omstreken wordt verricht is altijd van een uitstekende kwaliteit. Ook is duurzaamheid voor ons een belangrijke factor. Zo kunt u minimaal twee jaar garantie op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk verwachten, afhankelijk van het verfsysteem. Ook kunt u bij ons om advies vragen betreffende de kleuren en de verf.

Wij staan voor u klaar

Ons personeel helpt u graag dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen met Tel: 06-27654956 of een e-mail te sturen naar [email protected]